Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Douaneformaliteiten internationaal transport

De Kok Xpress verzorgt internationale koeriersdiensten, zowel naar landen binnen de EU als daarbuiten. Soms komen hier een aantal douaneformaliteiten bij kijken. Wij kunnen al deze douaneformaliteiten afhandelen, zowel aan de grens als vooraf. Dit heeft vooral betrekking op Noorwegen en Zwitserland, aangezien deze landen niet bij de EU horen.

Handelingen vooraf

Vaak moeten er voorafgaand aan de grensovergang ook handelingen worden verricht, bijvoorbeeld een stempel halen bij de KvK, de papieren vooraf in orde laten maken bij een gemachtigde douane-agent of expediteur of een verklaring laten stempelen bij een Nederlands douanekantoor in bijvoorbeeld Venlo of Breda.

Koerier Roosendaal koeriersdienst roosendaal

De exacte handelingen hangen onder andere af van het soort transport en de producten. Dit is altijd specifiek en nooit hetzelfde. Wij werken samen met een specialist die de werkzaamheden in dit traject verder oppakt. Wij helpen u vervolgens graag uw zending verzendklaar te maken. Kortom, door u te helpen met douaneformaliteiten nemen wij u graag de zorgen uit handen.

Ook bij ophalen van zendingen

Ook bij het ophalen van zendingen kunnen wij u van dienst zijn met douaneformaliteiten. Denk hierbij aan het ophalen van zendingen op Schiphol of de haven van Rotterdam, maar ook bij andere havens/vliegvelden in Europa. Als uw goederen langs de douane moeten volgen wij, in overleg met u, de procedures die hiervoor gelden. Op deze manier kunt u uw zending spoedig in ontvangst nemen.

Offerte douaneformaliteiten

Bent u geïnteresseerd in koerierdienst met douaneformaliteiten of wilt u wellicht meer informatie over onze diensten? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor onze koeriersdiensten of neem contact met ons op als u meer informatie wilt over de diensten van DKX.

  • Rechtstreeks en exclusief vervoer

    Wij streven er naar om uw zending zo snel als mogelijk op de gewenste locatie te krijgen, binnen de grenzen van de wet.

  • 24/7 bereikbaar

    Onze service gaat zelfs nog veel verder. Denk hierbij aan het inhuizen van meubels, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en (winkel)displays.

  • Zorg voor aanvullende werkzaamheden

    Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten, dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing.