Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Wij behandelen elke zending met veel zorg

Koeriersdienst DKX

Koeriersdiensten

Tegenwoordig is er geen gebrek aan pakketvervoerders. Een pakket met de post versturen is gemakkelijk en er is genoeg keus. Alleen wordt uw zending dan tegelijkertijd met veel andere zendingen verstuurd. Hierdoor kan uw zending kwijt raken of beschadigen. Ook kan de levertijd per aanbieder verschillen. Daarom zijn er ook exclusieve koeriersdiensten. Wij vervoeren alleen uw zending. Wij rijden als koeriersdienst rechtstreeks en exclusief voor u en zijn binnen een halfuur onderweg.

Koerierdienst

Koeriersdiensten zijn specialisten in het vervoeren van pakketjes in een kritisch tijdsbestek. Reguliere pakketvervoerders werken met andere levertijden dan koeriersdiensten zoals DKX. De gehele organisatie is hierop ingesteld en onze chauffeurs zijn binnen een halfuur voor u onderweg. Onze koeriers staan dag en nacht ter beschikking. De te vervoeren zendingen gaan bij een koeriersdienst niet in een vervoersnetwerk. De zending wordt door de koerierdienst opgehaald en persoonlijk bezorgd.

DKX belangrijkste kenmerken:

  • De koerierdienst die exclusief voor u rijdt
  • Wij kunnen 24/7 voor u vertrekken
  • Wij maken geen tussenstops
  • Transparant en digitaal werken

Expresse koeriersdiensten

Ook voor expresse koeriersdiensten bent u bij ons aan het juiste adressen. Het vervoeren van pakketten en documenten, regionaal, nationaal en internationaal doen wij allemaal. Bij expresse koeriersdiensten wordt er vanuit ad-hoc basis gereden en ook DKX doet dit. Ook voor een ad hoc koeriersdienst bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot netwerk in heel Europa zitten en hierdoor kunnen we snel en ad hoc reageren.

Exclusieve koeriersdienst

DKX heeft al ruim 30 jaar ervaring als koeriersdienst. Wij zijn een koerier zoals we die van vroeger kennen, wij vertrekken direct als u ons belt. Wij rijden alleen voor u om uw zending van A naar B te brengen. Hierdoor zijn wij snel, flexibel en betrouwbaar. Ook hebben wij als koerierdienst tegenwoordig een digitaal platform, waar u uw koerierdienst kunt aanvragen. Op deze manier wordt onze manier van werken nog transparanter en heeft u direct de getekende documenten. Bent u hier benieuwd naar? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 013 – 533 49 33 of te mailen naar info@hinlogics.nl. DKX koeriersdiensten B.V. is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Geïnteresseerd? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor onze koeriersdiensten en wij zorgen voor totale ontzorging.

“Op het afleveradres krijgt de chauffeur ook spullen mee retour. Deze spullen liggen op de 2de etage en er is geen lift aanwezig in het pand. Is dit een probleem voor jullie? 

Natuurlijk niet, deze extra service is voor ons de normaalste zaak van de wereld.”