Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koeriersdiensten met meerwaarde

Tegenwoordig is er geen gebrek aan pakketvervoerders. Een pakket met de post versturen is gemakkelijk en er is genoeg keus. Alleen wordt uw zending dan tegelijkertijd met veel andere zendingen verstuurd. Hierdoor kan uw zending kwijt raken of beschadigen. Ook kan de levertijd per aanbieder verschillen. Daarom zijn er ook exclusieve koeriersdiensten. Wij vervoeren alleen uw zending. Wij rijden als koeriersdienst rechtstreeks en exclusief voor u en zijn binnen een halfuur onderweg.

De Kok Xpress, voorheen DKX, biedt u koeriersdiensten op maat. Wij zijn gevestigd in Tilburg, maar rijden uiteraard door heel Nederland of zelfs door heel Europa om uw zending zo snel mogelijk op te halen en/of af te leveren. Wij zijn de koerierdienst met meerwaarde omdat wij een stapje verder gaan, hier leest u waarom.

Bijzondere ritjes koerier

Waarom kiezen voor de koeriersdiensten van DKX?

Koeriersdiensten zijn specialisten in het vervoeren van pakketjes in een kritisch tijdsbestek. Reguliere pakketvervoerders werken met andere levertijden dan koeriersdiensten zoals DKX. De gehele organisatie is hierop ingesteld en onze chauffeurs zijn binnen een halfuur voor u onderweg. Onze koeriers staan dag en nacht ter beschikking. De te vervoeren zendingen gaan bij een koeriersdienst niet in een vervoersnetwerk. De zending wordt door de koerierdienst opgehaald en persoonlijk bezorgd.

Bent u nog niet helemaal overtuigd dat u voor de koerierdiensten van DKX moet kiezen? Als u op zoek bent naar een koerier die:

  • met spoed een zending kan afleveren of laten ophalen
  • kan vertrekken vanaf of rijden naar elk gewenst adres binnen Europa
  • uw zending met zorg behandelt en veilig aflevert
  • nog een stapje verder gaat als u dat wenst

Dan bent u bij DKX aan het juiste adres.

Snel en betrouwbaar

Onze chauffeurs vertrekken direct na uw opdracht. Wij streven er altijd naar binnen 30 minuten een koerier onderweg te hebben. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Wij rijden altijd direct en exclusief voor u. En dat onze koerierdiensten snel zijn, kunt u zelf ervaren. Door middel van ons Track & Trace volgsysteem kunt u precies volgen waar de koerier is en hoe dicht hij bij de eindbestemming is.

Een stapje meer

Wij brengen uw zending snel en veilig van A naar B. Maar wat DKX uniek maakt, is dat wij graag een stapje verder gaan voor u door extra service te verlenen. Bestaat de lading uit 10 computers die in 10 verschillende ruimten neergezet moeten worden? Geen probleem. De oude computers meenemen en op een andere locatie afleveren? Ook geen probleem. Wij nemen graag al uw zorgen uit handen.

Expresse koeriersdiensten

Ook voor expresse koeriersdiensten bent u bij ons aan het juiste adressen. Het vervoeren van pakketten en documenten, regionaal, nationaal en internationaal doen wij allemaal. Bij expresse koeriersdiensten wordt er vanuit ad-hoc basis gereden en ook DKX doet dit. Ook voor een ad hoc koeriersdienst bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot netwerk in heel Europa zitten en hierdoor kunnen we snel en ad hoc reageren.

Exclusieve koeriersdienst

DKX heeft al ruim 30 jaar ervaring als koeriersdienst. Wij zijn een koerier zoals we die van vroeger kennen, wij vertrekken direct als u ons belt. Wij rijden alleen voor u om uw zending van A naar B te brengen. Hierdoor zijn wij snel, flexibel en betrouwbaar. Ook hebben wij als koerierdienst tegenwoordig een digitaal platform, waar u uw koerierdienst kunt aanvragen. Op deze manier wordt onze manier van werken nog transparanter en heeft u direct de getekende documenten. Bent u hier benieuwd naar? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 013 – 533 49 33 of te mailen naar info@hinlogics.nl. De Kok Xpress B.V. is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Tarieven opvragen

Wij bieden u graag een prijs op maat. Laat ons weten waarvoor u ons nodig heeft, en wij sturen direct een persoonlijke offerte. Bel 013 – 533 49 33 of vraag direct een offerte aan.