Uw koeriersdienst voor internationaal transport

De Kok Xpress

Home | Koeriersdienst internationaal

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Waneer u voor uw zendingen zoekt naar een koerier van een betrouwbare koeriersdienst voor uw lokaal, nationaal of internationaal vervoer, kunt u zeker bij De Kok Xpress uit Tilburg terecht. Onze koeries zijn binnen dertig minuten voor uw opdracht onderweg. U bereikt ons voor transport op ieder uur van de dag!

Neem contact op

Een bekwame koerier van onze koeriersdienst inschakelen voor internationaal vervoer

Een koerier van onze koeriersdienst is in te huren voor internationaal goederenvervoer. De koerier haalt uw zending op en levert deze af op een voor u gewenste bestemming in binnen- of buitenland. Vanzelfsprekend beschikt ons bedrijf over de verplicht gestelde transportvergunningen, die worden toegekend door de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie. U weet dus dat u bij onze koeriersdienst met professioneel personeel te maken heeft. Nationaal of internationaal dedicated transport is niet het enige wat wij doen, het is onze extra service die ons uniek maakt. Zo helpen we u met kleine, projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems. Bij ons is het leveren van aanvullende diensten eerder regel dan uitzondering. Ook voor het vervoeren van vertrouwelijke documenten kunt u bij ons terecht.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Laat uw goederen door onze koeriers transporteren

Het team van DKX heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd in het sneltransport naar bijvoorbeeld Den Bosch. Daarom is het streven van onze koeriersdienst altijd om binnen dertig minuten een koerier op weg te hebben. Wij trachten uw zending snel van A naar B te brengen, ongeacht of het nationaal of internationaal transport betreft. Huur ons daarom zonder problemen in als spoedkoerier naar Duitsland. Vraag een offerte bij ons aan als u wilt weten hoeveel u voor onze diensten betaalt.

DKX B.V.