Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koerier Zwitserland

Bent u met spoed opzoek naar een koerier die uw zending naar of van Zwitserland kan vervoeren? Bij De Kok Xpress helpen wij u graag. Zelf op pad gaan is natuurlijk een mogelijkheid, maar daar verliest u veel kostbare tijd mee. Met bijna 30 jaar ervaring in het verzorgen van bijzondere transporten en spoedzendingen naar binnen- en buitenland, is DKX een uitstekende keus. Met onze koerierdienst staan wij bekend om onze exclusiviteit, betrouwbaarheid en snelheid.

Koerier Zwitserland

Koerier Zwitserland, ook voor aanvullende diensten

Omdat wij exclusief voor u rijden, zijn wij een betrouwbare partij voor uw zendingen. Wij hebben geen overladingen en tussenstops, hierdoor komt uw zending altijd snel aan op de juiste bestemming. Maar wij zijn ook snel in onze vertrektijden, wij zorgen er namelijk voor dat we binnen 30 minuten op de weg zitten om uw zending te leveren.

Maar naast het verzenden van pakketjes, belangrijke documenten of beursmateriaal, gaan wij nog een stapje verder. Mocht het nodig zijn, dan zijn wij niet te beroerd om bijvoorbeeld uw meubilair te monteren of te helpen bij kleinschalige verhuizingen. Ook het meenemen van retourzendingen is geen enkel probleem. Heeft u bijvoorbeeld een zending die naar Bern moet, maar ook een pakketje dat vanuit Bern naar Zürich moet? Geen probleem, dat is bij ons eerder regel dan uitzondering.

Zwitserland koerier

Bent u nog nieuwsgierig waar onze koeriers zich ergens bevinden? U kunt ons gemakkelijk volgen met het Track & Trace systeem. Zo ziet u in een oogopslag hoe dicht wij bij de eindbestemming zijn. Voor een snelle, betrouwbare en exclusieve koerier, kiest u voor DKX.

Tarieven koerier Zwitserland

De prijzen voor het sneltransport van of naar Zwitserland zijn helemaal afhankelijk van uw specifieke wensen. Geef het aan ons door waar u naar opzoek bent en dan ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

“Na het lossen moeten de computers worden uitgepakt en in diverse kantoren worden geplaatst. Is dit mogelijk?” 

Natuurlijk. Wij staan bekend om de extra service die wij bieden. Onze chauffeur helpt graag mee.