Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koerier Zweden nodig?

Wilt u graag een pakketje verzenden naar Zweden? Of dreigt uw productieproces stil te vallen? Schakel dan een van onze koeriers in en wij kunnen al binnen 14 uur in Zweden zijn. Onze koeriers vertrekken namelijk binnen 30 minuten richting Zweden om uw zending af te leveren, op te halen of beide.

Koerier Zweden

Koerier Zweden

Onze koeriers rijden 24/7 voor zowel nationale als internationale zendingen. Als u een koerier naar Zweden nodig heeft, dan vervoert onze koerier alleen uw zending: wij rijden alleen en exclusief voor u. Zo kan het voorkomen dat u met spoed belangrijke documenten vanuit Zweden nodig heeft of uw beursmateriaal juist nog in Nederland is of op een andere locatie en dat deze naar Zweden vervoerd moet worden.

Spoedtransport Zweden

Haastige spoed is zelden goed, behalve als u De Kok Xpress inschakelt. Spoed is juist waar we goed in zijn. Wij zorgen ervoor dat er een koerier binnen 30 minuten onderweg is vanuit Tilburg. Wij combineren geen zendingen, zo is uw transport razendsnel op de plaats van bestemming en is de kans op beschadiging of het kwijtraken van uw zending nihil. Als u voor DKX kiest, kiest u voor een snelle en betrouwbare service en een snelle koerier naar Zweden.

Transport Zweden

Als u snel spullen vanuit Zweden nodig heeft dan is het van belang dat u kunt rekenen op een koerier die alle afspraken nakomt voor snel transport naar Zweden. Voor hetzelfde geldt voor spoedtransport Zweden Nederland. Binnen een halfuur zijn we onderweg en dankzij ons track and trace systeem weet u ten alle tijden waar uw zending is en of de koerier al in Zweden is. Daarnaast is voor transport naar Zweden alleen een CMR vrachtbrief voldoende, omdat Zweden bij Europa hoort. Wij zijn voorzien van alle benodigde documentatie, kennen de regelgeving en beschikken over een transportvergunning van de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie.

Prijsopgave voor koeriersdienst Zweden

De tarieven voor een koerier van of naar Zweden zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Vertel ons waar u naar op zoek bent, dan ontvangt u direct een vrijblijvende prijsopgave. Of neem telefonisch contact met ons op: 013 – 533 49 33. Na uw telefoontje kan uw zending al onderweg zijn.