Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koerier Waalwijk

Waalwijk was van oudsher een stad die bekend stond om de nijverheid in schoenen en leder. Hierdoor werd ook scheepsvaart belangrijk in de stad. Tegenwoordig zijn bijna alle schoenen schoenenbedrijven verdwenen en ook het treinstation is niet meer in de stad te vinden. Vandaar dat koerierdiensten de ideale oplossing zijn voor zendingen van en naar Waalwijk.

Koerier Zwitserland

Koerier Waalwijk: koeriersdiensten op maat

De Kok Xpress verricht koeriersdiensten waar u maar wenst. Vaak gaan onze chauffeurs op weg naar verre bestemmingen binnen Europa of ze verzorgen snelle koeriersdiensten binnen de eigen landsgrenzen. Maar ook binnen de eigen regio verzorgen wij ook met regelmaat verschillende transporten. Zo verzorgen wij vaak exclusieve koeriersdiensten van en naar Waalwijk. Uw goederen kunnen elders in het land, of zelfs in het buitenland, opgehaald worden en vervolgens in Waalwijk afgeleverd worden. Maar andersom kan natuurlijk ook; uw goederen worden opgehaald in Waalwijk waarna ze naar een locatie elders worden vervoerd. Wij zorgen altijd voor een passende vervoersoplossing.

Snelle en veilige koeriersdiensten

Wij verzorgen vervoersoplossingen die voldoen aan de specifieke vraag. Gaat het bijvoorbeeld om hele delicate goederen? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing waarbij uw goederen optimaal beschermd zijn en met uiterste zorgvuldigheid worden behandeld. Gaat het om waardevolle goederen? Onze wagens kunnen verzegeld worden en tegelijkertijd met track & trace gevolgd worden. Omdat uw lading niet gecombineerd wordt met de lading van andere bedrijven kunnen wij bovendien (binnen de grenzen van de wet) zeer snelle transporten verzorgen. Wij brengen uw goederen dus met zorg van en naar Waalwijk.

Uw zending van en/of naar Waalwijk regelen?

Omdat de ene zending de andere niet is, doen we u graag een passend aanbod. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen. Is er haast geboden? dan kunt u eenvoudig contact opnemen door te bellen naar 013 533 49 33. Binnen een half uur zijn we voor u op weg!

Nieuwsgierig wat onze koeriers voor u kunnen betekenen?

Ons streven is om vanuit Tilburg altijd binnen een half uur een koerier op weg te hebben. Deze kan uw zending ophalen waar u maar wilt en uiteraard ook afleveren waar u maar wilt. Of dat nu in Tilburg, Duitsland of Italië is. Lees meer over onze internationale koeriersdienst.