Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koerier Luxemburg nodig?

Bent u op zoek naar een snelle en betrouwbare koerier die met spoed uw zending van of naar Luxemburg kan verzorgen? Heeft u bijvoorbeeld een pakket dat vanavond nog in Luxemburg moet zijn? DKX is, met bijna dertig jaar ervaring in het verzorgen van spoedzendingen door heel Europa, een uitstekende keus. Afhankelijk van waar we in Luxemburg moeten staan en vanaf waar uw zending opgehaald moet worden, kunnen wij binnen 4 uur in Luxemburg staan.

Koerier Luxemburg

Uitstekende service

Onze service staat bekend om de exclusiviteit, snelheid en betrouwbaarheid. U hoeft ons maar te bellen en binnen 30 minuten stapt er een koerier in de auto om uw zending op te halen/en of af te leveren, zowel nationaal als internationaal. Wij rijden altijd exclusief en dus rechtstreeks voor u zodat u geen hinder ondervindt van overladingen en tussenstops. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor aanvullende diensten, zoals hulp bij de montage op het afleveradres of het meenemen van een retourzending. Niets is te gek voor ons.

Koeriersdienst Luxemburg

In overleg zouden wij bijvoorbeeld ook op de terugweg of heenweg een zending ophalen in de buurlanden van Luxemburg: België, Duitsland en/of Frankrijk. Afhankelijk van de zending kunnen wij een brief, pakket, schilderij, goederen of grondstoffen tot pallets vervoeren naar de gewenste bestemming. Dit kan met onze Fiat Doblo waar 2 europallets in passen tot aan onze DAF CF waar 18 europallets inpassen. Ook houden wij uiteraard rekening met de regels van de omliggende landen met betrekking van de tijden tot bijvoorbeeld het rijverbod vanuit België en Duitsland richting Frankrijk en Duitsland. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om online uw zending te volgen, zo weet u wanneer deze aan gaat komen, wanneer deze is afgeleverd en wie de zending heeft getekend.

Prijsopgave voor koerier Luxemburg

Koerier Luxemburg nodig? Het tarief voor een koeriersopdracht van of naar Luxemburg is afhankelijk van uw specifieke wensen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan, dan ontvangt u vandaag nog een passende prijsopgave van ons.