Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koerier Italië nodig?

Bent u op zoek naar een snelle en betrouwbare koerier die met spoed uw zending van of naar Italië kan verzorgen? Heeft u bijvoorbeeld een pakket dat vanavond nog in Italië moet zijn? Of ligt er een belangrijk document in een hotel in Milaan of Rome dat u met spoed nodig heeft? Dan kunt u natuurlijk zelf afreizen als koerier Italië, maar u kunt uw tijd wel beter besteden. DKX is daarom, met bijna dertig jaar ervaring in het verzorgen van spoedzendingen door heel Europa, een uitstekende keus.

Koerier Zweden

Werkwijze koerier Italië

Onze koeriers rijden exclusief voor u, zowel voor nationale als internationale zendingen. Moet u met spoed een belangrijk document of bijvoorbeeld beursmateriaal naar Italië versturen? Of heeft u belangrijke materialen nodig die op uw vestiging in Italië liggen? Geen probleem. Onze koeriers gaan binnen 30 minuten voor u richting Italië om uw zending op te halen en/of af te leveren.

Uitstekende service

Onze service staat bekend om de exclusiviteit, snelheid en betrouwbaarheid. U hoeft ons maar te bellen en binnen 30 minuten stapt er een koerier in de auto om uw zending op te halen/en of af te leveren, zowel nationaal als internationaal. Wij rijden zonder tussenstops direct naar de bestemming, zodat u geen hinder ondervindt van overladingen en tussenstops. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor aanvullende diensten, zoals hulp bij de montage op het afleveradres of het meenemen van een retourzending. In overleg kunnen wij deze aanvullende diensten ook uitvoeren.

Prijsopgave voor koerier Italië

De tarieven voor sneltransport van of naar Italië zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Vertel ons waar u naar op zoek bent, dan ontvangt u direct een vrijblijvende prijsopgave. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

“Wij staan op een beurs in Milaan en hebben morgen extra brochures en samples nodig die nu nog in Eindhoven zijn. Kunnen deze morgenvroeg voor 10 uur bezorgd worden?”

Geen probleem, onze chauffeur rijdt binnen 30 minuten weg om de spullen in Eindhoven op te halen en zal morgenvroeg op tijd in Milaan zijn.