Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koerier Ierland

Moet er met spoed materialen of belangrijke documenten vervoerd worden naar Ierland? Of juist van Ierland terug naar Nederland? Dan kunt u natuurlijk zelf op en neer gaan rijden, maar waarschijnlijk kunt u uw kostbare tijd wel aan belangrijkere zaken besteden. Bij DKX rijden wij exclusief voor u naar de juiste bestemming. Onze koeriers rijden namelijk speciaal voor u van A naar B, of dit nu naar Nederland, Ierland of een andere Europese bestemming is. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en wij stappen binnen 30 minuten voor u in de auto.

Koerier Engeland

Koerier Ierland

DKX is een betrouwbare partij als het om transport gaat. Wij rijden namelijk rechtstreeks en exclusief voor u naar de gewenste bestemming. Daarnaast zijn wij snel en wordt uw zending snel afgeleverd, doordat wij geen overladingen en tussenstops hebben. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook aanvullende diensten voor u kunnen verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het monteren van meubilair of hulp bij kleinschalige verhuizingen. Heeft u een vestiging in Dublin en komt u grondstoffen te kort? Wij zorgen ervoor dat deze op tijd bij uw Ierse vestiging aankomt.

Ook voor aanvullende diensten

Het is voor ons ook geen enkel probleem als we een retourzending mee moeten nemen. Wanneer wij met spoed naar Ierland moeten om iets af te leveren en u wilt vervolgens dat we ook iets retour meenemen vanuit een andere Ierse stad, dan is dat geen enkel probleem. Bent u nieuwsgierig naar waar onze koeriers zich bevinden? Dan kunt u ons simpel volgen met het moderne Track & Trace volgsysteem. Daarmee ziet u hoe ver onze koeriers zijn en belangrijker nog, hoe dicht we bij de eindbestemming zijn. Voor een snelle en betrouwbare service kiest u dus voor DKX.

Tarieven koerier Ierland

De tarieven voor sneltransport van of naar Ierland zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Laat ons weten waar u naar op zoek bent, dan stellen wij een vrijblijvende prijsopgave voor u op. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

“Wij hebben 300 schoenendisplays die binnen 14 dagen uitgeleverd moeten worden in zowel Nederland als Ierland op 125 locaties. De chauffeur moet hierbij de displays monteren, plaatsen en voorzien van 4 modelschoenen. Kan dit?”

Natuurlijk. Als wij vandaag de adressen ontvangen kunnen wij een exacte planning overleggen, inclusief het prijskaartje.