Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koerier Frankrijk

De koeriers van DKX gaan alleen voor u op weg. Zodra u ons opdracht heeft gegeven sturen wij binnen 30 minuten iemand op weg, nationaal of internationaal, dat maakt niet uit. Onze koerier rijdt altijd alleen voor uw zending. Het klinkt natuurlijk erg leuk om even op en neer te rijden om een pakketje in Frankrijk af te leveren, maar dit kan veel kostbare tijd kosten. Als u druk bent met dagelijkse werkzaamheden en u heeft bijvoorbeeld documenten nodig of grondstoffen, dan zijn dit soort reisjes zonde van uw tijd en daarnaast moet dit zo snel als mogelijk gebeuren. Bij deze omstandigheden bieden wij uitkomst. Zo kunnen wij als koerier belangrijke documenten of beursmaterialen halen of brengen die binnen 24 uur in Frankrijk moeten zijn. Of als er materialen bij uw vestiging in Parijs liggen, kunnen wij die met spoed voor u ophalen. Onze koerier is altijd binnen 30 minuten voor u onderweg.

koerier parijs

Werkwijze koerier Frankrijk

Omdat wij direct naar de plaatst van bestemming rijden, zonder tussenstops, zijn wij snel op de afgesproken plaats. Uw zending zal dus niet kwijt raken of beschadigen, omdat wij geen opdrachten combineren. Daarnaast zijn uw goederen ook verzekerd volgens de AVC / CMR transportvoorwaarden en kunt u uw zending gemakkelijk volgens met ons modern Track & Trace volg systeem. Als u hiervoor een account aanmaakt kun u precies zien hoe ver onze koerier is en belangrijker nog hoe dicht bij de bestemming. Ook ziet u het meteen als uw zending is afgeleverd en ziet u eventuele handtekeningen hiervoor ook meteen online. Voor een snelle en betrouwbare service kiest u dus voor DKX.

Specifieke wensen

Heeft u specifieke wensen voor uw zending van of naar Frankrijk? Wilt u bijvoorbeeld extra grote zendingen of gevaarlijke stoffen laten vervoeren of wilt u de zending afgeleverd hebben op de 20e verdieping? Dat is geen enkel probleem. Bij DKX bepaalt u helemaal zelf wat u van onze koeriers verwacht en wij denken graag met u mee.

Prijsopgave voor koeriersdienst Frankrijk

Koerier Frankrijk nodig? De tarieven voor sneltransport van of naar Frankrijk zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Vertel ons waar u naar op zoek bent, dan ontvangt u direct een vrijblijvende prijsopgave. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

“Na het lossen moeten de displays worden uitgepakt en op de beursstand worden geplaatst. Is dit mogelijk?”

Vanzelfsprekend, onze service gaat verder dan alleen het vervoer. De chauffeur helpt mee zolang wenselijk is, dit bepaalt u helemaal zelf.