Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koerier Eindhoven

Tegenwoordig heeft u genoeg keuze als het gaat om het vervoeren van goederen. Wanneer u een pakketje met de post verstuurt, kunt u kiezen uit verschillende aanbieders. In dat geval wordt uw pakketje gecombineerd met andere zendingen, wat ervoor kan zorgen dat uw eigen zending beschadigd of kwijtraakt. De Kok Xpress is de oplossing als u op zoek bent naar een koerier in Eindhoven, want bij ons wordt uw zending exclusief vervoerd.

Koerier Polen

Koerier Eindhoven, rechtstreeks en exclusief vervoer

Eindhoven is een regio waar veel gebeurt. Veel technologische bedrijven zijn hier gevestigd en bovendien worden er veel delicate producten geproduceerd. Bij het vervoer van materialen in deze regio is vaak haast geboden, maar tegelijkertijd wil men dat er voorzichtig wordt omgegaan met de materialen. DKX biedt daarom exclusieve koeriersdiensten aan van en naar Eindhoven.

Uw zending veilig en snel in Eindhoven

Onze koeriers rijden exclusief voor u van en naar Eindhoven en zorgen er persoonlijk voor dat de goederen uiterst voorzichtig behandeld worden. We kunnen er zelfs voor zorgen dat auto’s verzegeld worden, zodat u zeker weet dat uw zending veilig aankomt. Onze chauffeurs kunnen praktisch alles vervoeren en gaan verder dan even afgeven aan de voordeur. Aanvullende werkzaamheden zoals het inpakken of uitpakken van goederen kunt u uitstekend overlaten aan onze koeriers.

Binnen 30 minuten op weg

Niet alleen zorgen we dat alles correct wordt afgehandeld, we zorgen er ook voor dat dit snel gebeurt. Onze koerier kan binnen 30 min voor u op weg zijn onafhankelijk van de bestemming en de opdracht. Dit kan allemaal dankzij ons uitgebreide, moderne wagenpark en de vele professionele chauffeurs die dag en nacht stand-by staan. Daarnaast kunt u via ons online systeem uw zending volgen, zo heeft u alle details zoals wie de zending heeft aangenomen en wie heeft getekend.

Koeriersdienst Eindhoven

Heeft u interesse in onze koeriersdiensten van en naar Eindhoven?

Nieuwsgierig wat onze koeriers voor u kunnen betekenen?
Ons streven is om vanuit Tilburg altijd binnen een half uur een koerier op weg te hebben. Deze kan uw zending ophalen waar u maar wilt en uiteraard ook afleveren waar u maar wilt. Of dat nu in Tilburg, Duitsland of Italië is. Lees meer over onze internationale koeriersdienst.