Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koerier Duitsland

Bent u op zoek naar een betrouwbare koerier om een zending van of naar Duitsland te verzorgen? DKX helpt u graag. Met bijna 30 jaar ervaring in het verzorgen van bijzondere transporten en spoedzendingen door heel Europa is DKX een uitstekende keus. Wij staan bekend om onze service: exclusief, snel en betrouwbaar. Onze koeriers gaan binnen 30 minuten voor u richting Duitsland om uw zending op te halen en/of af te leveren.

Koerier Duitsland

Ook voor aanvullende diensten

DKX is betrouwbaar. Wij rijden rechtstreeks en exclusief voor u. Geen overladingen en tussenstops, zodat uw zending altijd snel kan worden afgeleverd. Wat ons daarnaast bijzonder maakt, is dat wij ook aanvullende diensten voor u kunnen verzorgen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het monteren van meubilair of hulp bij kleinschalige verhuizingen.

Ook het meenemen van een retourzending is geen enkel probleem voor ons. Moet er iets met spoed naar Berlijn gebracht worden, en heeft u vervolgens ook een zending die van Berlijn naar Hamburg moet? Bij DKX is het eerder regel dan uitzondering. Daarnaast kunt u ons heel simpel volgen met het ons modern Track & Trace volgsysteem. Daarmee ziet u hoe ver onze koeriers zijn en belangrijker nog hoe dicht we bij de bestemming zijn. Voor een snelle en betrouwbare service kiest u dus voor DKX.

Gespecialiseerd in delicate transporten

Wij worden vaak gevraagd om delicate spullen te vervoeren. Of het nu gaat om een grote stapel dure waardebonnen, gevaarlijke stoffen of om kostbare kunstmaterialen, wij vervoeren het allemaal voor u. Deze moeten uiteraard zorgvuldig vervoerd worden en dit laat u dus het beste over aan een betrouwbare koerier die exclusief voor u rijdt.

Tarieven koerier Duitsland

De tarieven voor sneltransport van of naar Duitsland zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Vertel ons waar u naar op zoek bent, dan ontvangt u direct een vrijblijvende prijsopgave. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

“Wij hebben 300 schoenendisplays die binnen 14 dagen uitgeleverd moeten worden in zowel Nederland als Duitsland op 215 locaties. De chauffeur moet hierbij de displays monteren, plaatsen en voorzien van 4 modelschoenen. Kan dit?”

Natuurlijk. Als wij vandaag de adressen ontvangen kunnen wij een exacte planning overleggen, inclusief het prijskaartje.