Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koerier Denemarken

Heeft u een belangrijk document of beursmateriaal dat binnen 24 uur in Denemarken moet zijn? Of liggen er materialen bij uw vestiging in Kopenhagen die u met spoed nodig heeft? Geen probleem. We rijden binnen 30 minuten na uw opdracht rechtstreeks voor u naar Denemarken.

Koerier Denemarken

Snel en betrouwbaar

Met alle plezier rijden wij voor u van A naar B om uw belangrijke internationale zending op te halen en/of af te leveren in Denemarken. Omdat wij rechtstreeks en speciaal voor u rijden zijn onze koeriers altijd zeer snel op de plaats van bestemming. U hoeft ons alleen maar te vertellen waar de zending opgehaald en/of afgeleverd moet worden en daarna gaan wij meteen voor u aan de slag. Ook specifieke wensen, zoals het monteren van uw zending op een specifieke plek, behoort tot de mogelijkheden.

Koerier Denemarken

Onze koeriers rijden voor u naar heel Denemarken, zo kunnen we voor u naar Kopenhagen, Randers, Velje, Rosklide of Odense gaan, maar ook andere plaatsen in Denemarken zijn geen probleem voor onze koeriers. Naast transport en spoedtransport, kunnen wij de producten die we moeten ophalen in Denemarken ook tijdelijk opslaan indien gewenst, ook doen wij aan douaneformaliteiten.

Sneltransport Denemarken

Zodra wij de opdracht binnen hebben voor sneltransport naar Denemarken zijn wij binnen 30 minuten voor u onderweg. Afhankelijk van wat we moeten vervoeren kunnen wij al binnen 13 uur voor u in hartje Kopenhagen staan. Zo kunt u sneltransport inschakelen om grondstoffen te importen of exporteren. Dreigt uw productieproces stil te vallen en moeten er materialen uit Denemarken worden gehaald? Voor dit en meer bent u bij ons aan het juiste adres.

Prijsopgave voor koeriersdienst Denemarken

De tarieven voor sneltransport Nederland-Denemarken of Denemarken-Nederland zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Vertel ons vrijblijvend waar u naar op zoek bent, dan ontvangt u dezelfde dag nog een prijsopgave van ons.

“Na het lossen moeten de computers worden uitgepakt en in diverse kantoren worden geplaatst. Is dit mogelijk?” 

Natuurlijk. Wij staan bekend om de extra service die wij bieden. Onze chauffeur helpt graag mee.