Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koerier Den Bosch

Als hoofdstad van Noord-Brabant is Den Bosch natuurlijk een stad met veel bedrijvigheid. De ring van Den Bosch is dan ook een van de drukst bereden autosnelwegen van ons land, met veel grote verbindingen. De centrale ligging van andere grote steden zoals Tilburg, Nijmegen, Dordrecht en Utrecht is logistiek gezien gunstig voor de stad en zijn gemakkelijk te bereiken. Er zijn genoeg redenen te bedenken om een koerier in Den Bosch nodig te hebben. Voor zendingen van en naar de stad, bent u bij De Kok Xpress aan het juiste adres.

Koerier Den Bosch

Koerier van en naar Den Bosch

De wegen van Brabant kennen onze chauffeurs als hun broekzak. Dat is ook de reden dat wij regelmatig gevraagd worden om koeriersdiensten uit te voeren in de omgeving van Den Bosch. Of er nu goederen opgehaald dienen te worden in Den Bosch en elders in het land afgeleverd dienen te worden, of dat onze koeriers elders in het land of zelfs in het buitenland goederen op moeten halen om deze vervolgens in Den Bosch af te leveren: bij DKX kan het allemaal.

Snel, veilig en exclusief voor u op weg naar ‘s-Hertogenbosch.

Onafhankelijk van de bestemming of de te vervoeren goederen kunnen onze chauffeurs binnen 30 minuten voor u op weg zijn. We rijden exclusief voor u, dus er wordt geen gebruik gemaakt van deellading. Op die manier worden uw goederen niet alleen zo snel mogelijk van A naar B vervoerd, maar weet u ook zeker dat de spullen veilig vervoerd worden. De chauffeur haalt de goederen persoonlijk op en geeft ze ook weer persoonlijk af. Daarnaast is het zelfs mogelijk dat onze chauffeurs extra diensten leveren, zoals het inpakken van goederen.

Maatwerk koeriersdiensten

Koerier in Den Bosch nodig? Wat de situatie ook is, of er haast geboden is of het gaat om breekbare goederen: we verzorgen altijd passend vervoer voor uw goederen. Sommige klussen zijn vrij standaard terwijl andere klussen vragen om een snelle oplossing op maat. Juist daarom bekijken we iedere opdracht apart en maken we graag een offerte voor uw specifieke opdracht.

Is er spoed geboden? Bel dan naar 013 533 49 33.