Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Berlijn, Rome of Kopenhagen, geen enkele bestemming is te ver

DKX als uw koerier buitenland? Onze koerier europa rijdt overal exclusief voor u heen.

Koerier buitenland

Zoekt u een koerier die ook in het buitenland pakketjes ophaalt of bezorgt? U bent bij DKX aan het goede adres voor een koerier buitenland. Van België en Duitsland tot Spanje en Zweden, wij verzorgen koeriersdiensten in geheel Europa.

Rechtstreekse koerier buitenland

U wilt graag dat uw lading snel en zorgvuldig wordt opgehaald en afgeleverd? Onze koeriers zorgen voor een rechtstreekse levering van uw buitenlandtransport. De koeriers van DKX zijn snel en betrouwbaar. Wij zorgen er namelijk voor dat we binnen 30 minuten op de weg zitten, om uw levering op de juiste bestemming af te geven. Daarnaast kunt u onze koeriers volgen met het Track & Trace volgsysteem. Daarmee ziet uw hoe ver onze koeriers zijn en belangrijker nog hoe dicht we bij de bestemming zijn. Voor een snelle en betrouwbare service voor een koerier buitenland kiest u dus voor DKX.

Maatwerk koeriersservice, ook in het buitenland

Onze koerier buitenland is gewend om de wensen van de klant op te volgen en een paar stappen extra te zetten. Service en klantgerichtheid klinken DKX niet vreemd in de oren. Wilt u bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen laten vervoeren of moet uw zending worden afgeleverd op de 10e verdieping? Geen probleem. Neem contact met ons op, om de diverse mogelijkheden te bespreken. Onze koeriers zijn bereid om door heel Europa te rijden voor u!

Waarom DKX voor uw koeriersdiensten?

DKX levert maatwerk koeriersdiensten van en naar het buitenland. De service van DKX koerier Europa:

  • Rechtstreeks vervoer van het ophaaladres naar het afleveradres in Europa;
  • Vertrektijd en aankomsttijd naar keuze, ook ’s nachts;
  • Track & Trace van uw koerier door heel Europa;
  • Koerier Europa zorgt voor eventuele douaneformaliteiten;
  • Vertrek vanaf locatie naar keuze of vanuit ons wagenpark in Tilburg.

Vanzelfsprekend beschikt DKX over een transportvergunning van de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie.

Offerte koerier Europa

De tarieven voor onze koeriersdiensten zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Vertel ons waar u naar op zoek bent, dan ontvangt u direct een vrijblijvende prijsopgave. Wilt u meer informatie over onze diensten voor een koerier Europa? Neem dan contact met ons op.

Vraag offerte aan

 

“Wij hebben 215 schoenen-displays die binnen 14 dagen uitgeleverd moeten worden in zowel Nederland als Duitsland op 150 locaties. De chauffeur moet hierbij de displays monteren, plaatsen en voorzien van 4 model-schoenen. Kan dit?”

Natuurlijk, wanneer wij vandaag de adressen ontvangen kunnen wij een exacte planning overleggen inclusief het prijskaartje.