Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Een koerier uit Breda

Zoekt u een koerier van of naar Breda voor het versturen van een zending die u liever niet via de post doet? Dit begrijpen wij van De Kok Xpress uit Tilburg zeker. De risico’s die u bij zendingen via de post loopt, zoals de mogelijkheid dat uw zending tussen allerlei andere zendingen kwijtraakt of beschadigd wordt, heeft u bij ons niet. Als u een koerier van ons bedrijf inzet voor uw productlevering, heeft u de zekerheid van een exclusieve zending van en naar Breda. We rijden namelijk alleen voor uw goederen en mengen deze niet met een andere zending.

Onze koerier rijdt van en naar Breda

Ons bedrijf verzorgt regelmatig exclusieve koeriersdiensten van en naar Breda of Tilburg. Onze chauffeurs kennen de regio als hun broekzak en zijn ongeacht de bestemming binnen dertig minuten voor u op weg. Wilt u uw goederen elders in het land op laten halen door onze koerier en laten afleveren in Breda? Geen probleem; onze koerier krijgt direct een route en kan onderweg nog de nodige instructies krijgen. Uw zending wordt op die manier snel opgepikt en afgeleverd op de locatie.

Veilig en snel transport

Omdat wij niet aan deellading doen, maar exclusief rijden voor onze opdrachtgevers garanderen wij een veilige aankomst van uw zending op de eindbestemming. Uw goederen komen niet in een distributiecentrum terecht, maar gaan direct van A naar B. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw zending sneller op weg is, maar zo verdwijnt ook het risico om bestellingen per ongeluk te verwisselen. Onze koerier weet dus altijd waar de goederen zijn en zal deze wanneer nodig persoonlijk afleveren. Naast veiligheid zorgt dit er ook voor dat wij extreem snel kunnen vervoeren. We zorgen altijd voor dedicated transport.

Offerte koerier Breda

Omdat onze diensten op maat zijn, en omdat wij van alles en nog wat kunnen vervoeren, doen wij natuurlijk een passend aanbod. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor een koerier van of naar Breda. Is er spoed geboden? Bel dan naar 013 533 49 33.

Maak gebruik van onze diensten

Als u een koerier nodig heeft die van of naar Breda rijdt, helpen wij u graag hiermee. We verzorgen graag uw transport op een goede en veilige manier. Door te concurreren met andere transportbedrijven proberen wij uw zending tegen een scherpe prijs te transporteren. Als u wilt weten wat het kost om bij ons iets te laten verzenden, vraagt u vrijblijvend een offerte aan. U neemt contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@DKX.nl of te bellen naar 013-533 49 33.