Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koerier Breda

Zoekt u een koerier van of naar Breda waarmee u een zending wilt versturen, omdat u dit liever niet via de post doet? Dit begrijpen wij zeker. Met de post heb je namelijk meerdere risico’s. Uw zending wordt namelijk met andere zendingen tegelijk verstuurd, waardoor de kans reëel is dat uw zending kwijt raakt of beschadigd. Ook de levertijd kan verschillen per aanbieder. Bij De Kok Xpress heeft u de zekerheid van een exclusieve zending als koerier van en naar Breda. We rijden namelijk alleen voor uw goederen en mengen deze niet met een andere zending.

Koerier van en naar Breda

DKX verzorgt regelmatig exclusieve koeriersdiensten van en naar Breda. Onze chauffeurs kennen de regio als hun broekzak en zijn ongeacht de bestemming binnen 30 minuten voor u op weg. Wilt u bijvoorbeeld goederen elders in het land op laten halen en laten afleveren in Breda? Geen probleem; onze koerier krijgt direct een route en kan onderweg nog de nodige instructies krijgen. Uw zending wordt op die manier snel opgepikt en afgeleverd op de locatie.

Veilig en snel transport

Omdat wij niet aan deellading doen, maar exclusief rijden voor onze opdrachtgevers garanderen wij dat uw zending veilig op locatie aankomt. Uw goederen komen niet in een distributiecentrum terecht maar gaan direct van A naar B. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw zending sneller op weg is, maar ook dat het risico om bestellingen per ongeluk te verwisselen uitgesloten wordt. Onze koerier weet dus altijd waar de goederen zijn en zal deze wanneer nodig persoonlijk afleveren. Naast veiligheid zorgt dit er ook voor dat wij extreem snel, binnen de grenzen van de wet, kunnen vervoeren.

Offerte koerier Breda

Omdat onze diensten op maat zijn, en omdat wij van alles en nog wat kunnen vervoeren, doen wij natuurlijk een passend aanbod. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor een koerier van of naar Breda. Is er spoed geboden? Bel dan naar 013 533 49 33.

Nieuwsgierig wat onze koeriers voor u kunnen betekenen?

Ons streven is om vanuit Tilburg altijd binnen een half uur een koerier op weg te hebben. Deze kan uw zending ophalen waar u maar wilt en uiteraard ook afleveren waar u maar wilt. Of dat nu in Tilburg, Duitsland of Italië is. Lees meer over onze internationale koeriersdienst.