Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koerier Brabant

Bent u op zoek naar een koerier voor een spoedzending van of naar Noord-Brabant? De Kok Xpress is gevestigd in Tilburg en kan binnen 30 minuten voor u onderweg zijn. Moeten wij een zending voor u ophalen of juist een zending wegbrengen? Geen probleem! U kunt natuurlijk zelf de weg op gaan, maar uw kostbare tijd kunt u wel beter besteden. DKX is door zijn exclusiviteit, betrouwbaarheid en snelheid een uitstekende keus.

Koerier Tilburg

Nationale en internationale transporten

DKX opereert in binnen- en buitenland. Of u nu een zending heeft die van Tilburg naar Breda moet, of van Breda naar Rome: wij zorgen ervoor dat uw zending snel op plaats van bestemming is. En dat wij snel zijn kunt u zelf op de voet volgen. Door ons Track & Trace volgsysteem, kunt u precies zien waar wij zijn. Of nog beter, hoe dicht we bij de eindbestemming zijn.

Uitzonderlijk vervoer

Wij rijden altijd exclusief voor u; er wordt nooit gecombineerd met leveringen van andere klanten. Uw zendingen komen dan ook niet terecht in een distributienetwerk. Een koerier van DKX is daarom de snelste en meest betrouwbare manier om uw zending op tijd te bezorgen. Gaat het om een uitzonderlijke lading, bijvoorbeeld om privacygevoelige materialen of speciale stoffen? Geen probleem. DKX is uiterst ervaren in het zorgvuldig behandelen van uitzonderlijk vervoer.

Van of naar Brabant

Omdat wij in Tilburg zijn gevestigd kunnen wij razendsnel op elke locatie in Brabant zijn. Zo rijden wij bijvoorbeeld vaak van en naar EindhovenBredaDen BoschWaalwijk en Roosendaal. Uiteraard hoeft de koerier niet altijd te laden in Brabant. Wij kunnen uw zending ophalen op vrijwel elke locatie in Europa.

Geïnteresseerd in koerier Brabant?

De tarieven voor snel transport zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Vertel ons waar u naar op zoek bent, dan ontvangt u direct een vrijblijvende prijsopgave. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Offerte koerier Breda

Omdat onze diensten op maat zijn, en omdat wij van alles en nog wat kunnen vervoeren, doen wij natuurlijk een passend aanbod. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor een koerier van of naar Breda. Is er spoed geboden?