Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

24 uur per dag, 7 dagen in de week inzetbaar

Goedkope koerier – bespaar op koeriersdiensten

De tarieven van DKX zijn concurrerend in de branche. DKX rijdt altijd rechtstreeks en exclusief van A naar B. Vergelijk onze tarieven eens met uw huidige koerier en vraag een offerte aan en vind zo uw goedkope koeriersdienst.

Goedkope koerier

Een koerier kan een goedkope transportoplossing zijn. Denk hierbij eens aan uw eigen bestelauto of bus die maar een paar uur per week wordt gebruikt. De vaste kosten en afschrijvingen van uw eigen bedrijfsauto wegen niet op tegen de lagere kosten van een koerier. Dit kan een goedkope oplossing zijn voor uw transportbehoefte. Ook kunnen uw werknemers in de tijd dat onze goedkope koerier onderweg is, andere werkzaamheden uitvoeren die zij anders niet zouden kunnen doen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij leuke tarieven te handteren als goedkope koeriersdienst.

Alternatief distributievervoer en groupagevervoer

Bij het vervoer van meerdere pallets kan het inzetten van een koerier een goedkope oplossing zijn omdat u niet per pallet maar per auto betaald. Bijkomend voordeel is dat u het tijdstip van ophalen en afleveren bepaalt. Tevens wordt er, zoals gebruikelijk bij DKX, niet gecombineerd of overgeladen. De koerier rijdt exclusief voor u van A naar B. Geef het aantal pallets door en wij maken graag een scherp voorstel!

Goedkope koeriersdienst

Wij zijn niet alleen een goedkope koerier, maar ook een koerier die met zorg met uw levering omgaan. Als u belt, kunnen wij binnen 30 minuten voor u onderweg zijn vanuit Tilburg naar nationale en internationale bestemmingen. Uw zending staat bij ons voorop. Naast dat wij goedkope koeriersdiensten aanbieden, proberen wij zo transparant als mogelijk te werken. Door online in te loggen kunt u meteen zien welke spullen er opgehaald zijn en afgeleverd zijn, wat later ook terug te vinden is op de afleverbevestiging. Wilt u documenten verzenden die getekend moeten worden? Dan wordt dit meteen met een fotokopie aan uw order toegevoegd. Zo heeft u dit bewijs ook direct digitaal.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de prijzen voor goedkope sneltransport? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor onze koeriersdiensten:

Vraag offerte aan >