Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Goedkope koerier

De Kok Xpress uit Tilburg is dé goedkope koerier die u inschakelt voor uw transport in binnen- of buitenland.  Onze tarieven zijn concurrerend in de branche en de koeriers rijden altijd rechtstreeks en exclusief van A naar B. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij leuke tarieven te hanteren. Als u deze tarieven vergelijkt met uw huidige koerier, zult u zien dat u bij onze koeriersdienst kiest voor goedkoop maar vakkundig vervoer van uw zending.

Koerier Polen

Een goedkope koerier inschakelen voor professioneel transport

Een koerier kan een goedkope transportoplossing zijn. Denk hierbij eens aan uw eigen bestelwagen die maar een paar uur per week wordt gebruikt. De vaste kosten en afschrijvingen van uw eigen bedrijfsauto wegen niet op tegen de lagere kosten van een koerier. Bovendien voeren uw werknemers in de tijd dat onze goedkope koerier onderweg is taken uit die zij anders niet zouden kunnen doen.

Alternatief distributievervoer en groupagevervoer

Bij het vervoer van meerdere pallets kan het inzetten van een koerier een goedkope oplossing zijn, omdat u niet per pallet maar per auto betaalt. Bijkomend voordeel is dat u het tijdstip van ophalen en afleveren bepaalt. Tevens wordt uw zending, zoals gebruikelijk bij onze koeriersdienst, niet gecombineerd of overgeladen. De koerier rijdt exclusief voor u van A naar B. Geef het aantal pallets door en wij maken graag een scherp voorstel.

Goedkope koeriersdienst

Wij zijn niet alleen een goedkope koerier, maar ook een koerier die zorgvuldig met uw levering omgaat. Als u belt, kunnen wij vanuit Tilburg binnen dertig minuten voor u onderweg zijn naar nationale en internationale bestemmingen. Uw zending staat bij ons voorop. Zo werken wij graag zo transparant mogelijk. Met ons track-en-trace-volgsysteem ziet u direct welke goederen worden opgehaald en welke al afgeleverd zijn. Dit ziet u later ook terug op de afleverbevestiging. Wilt u documenten verzenden die getekend moeten worden? Dan wordt de handtekening meteen met een fotokopie aan uw order toegevoegd. Zo heeft u dit bewijs ook digitaal.

Vraag een offerte aan

Schakel ons in als u een goedkope koerier nodig heeft; wij rijden graag voor u. Vraag vrijblijvend een offerte aan om erachter te komen wat de kosten zijn. Indien u nog vragen heeft, vult u ons contactformulier in of stuurt u een e-mail naar info@DKX.nl. Wij nemen na ontvangst contact met u op. Als u graag direct iemand spreekt, is bellen naar 013-533 49 33 ook een optie.