Uw express-koerier voor transport in Nederland

De Kok Xpress

Home | Express-koerier Nederland

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Als uw deskundige express-koerier, staat De Kok Xpress uit Tilburg garant voor ongeëvenaard nationaal express-transport. Wanneer elke seconde telt, kunt u vertrouwen op onze expertise om uw zendingen snel en veilig door heel Nederland te vervoeren. Onze express-koeriers zijn getraind om met de grootste zorg en efficiëntie te werken, zodat uw pakketten precies op tijd hun bestemming bereiken.

Neem contact op

De snelle express-koerier voor zendingen binnen en buiten Nederland

Onze diensten als spoedkoerier beperken zich niet alleen tot nationaal express-transport. Wij bieden ook snel en betrouwbaar express-transport buiten Nederland aan. Onze 24/7 beschikbare express-koeriers staan klaar om op elk moment van de dag uw pakketten te verzenden. Dit zorgt ervoor dat uw zendingen altijd op tijd en in perfecte staat op hun bestemming aankomen, ongeacht de afstand. Met onze uitgebreide ervaring in express-transport, kunt u erop vertrouwen dat we altijd de snelste en veiligste oplossingen bieden. Wij zijn er voor al uw express-transport van en naar Tilburg en elders.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Maak gebruik van onze spoeddienst

Of u nu een spoedzending binnen Nederland of naar een internationale bestemming hebt, uw express-koerier staat klaar om u direct te helpen. Maak vandaag nog gebruik van onze toonaangevende internationale koeriersdienst. Bel ons nu op 013-533 49 33 of vraag uw persoonlijke offerte aan en ervaar de snelheid en efficiëntie van ons (inter)nationaal express-transport.

DKX B.V.