Dedicated transport naar het buitenland

De Kok Xpress

Home | Dedicated transport buitenland

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Voor dedicated transport naar het buitenland kunt u zeker bij de specialisten van De Kok Xpress uit Tilburg terecht. Niet alleen zorgen wij ervoor dat uw zending op uw gewenste locatie afgeleverd wordt, wij zorgen voor een goede ervaring voor u en uw klant of opdrachtgever. Wij verzorgen uw dedicated transport op internationaal niveau tot in de kleinste details.

Neem contact op

Onze koeriers verzorgen dedicated transport van en naar het buitenland

Ons bedrijf is gevestigd in Brabant, maar we zijn ook internationaal actief als koeriersdienst. Zo heeft internationaal dedicated transport met een bestemming in het buitenland verschillende voordelen. In ons uitgebreide wagenpark vinden we voor iedere zending de juiste wagen op maat. Flexibiliteit staat voor ons centraal als u ons inschakelt voor dedicated transport naar Zweden of een ander Europees land. Wij zijn al binnen dertig minuten voor u onderweg. Ons internationaal dedicated transport kan bovendien ieder tijdstip van de dag en iedere dag in het jaar ingezet worden voor vervoer naar binnen- en buitenland.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Neem contact met ons op voor alle mogelijke vormen van transport

Als u ons inschakelt voor internationaal dedicated transport vervoeren we enkel uw lading naar een bestemming in het buitenland. De laadruimte wordt niet gedeeld met zendingen van andere opdrachtgevers. Alles is mogelijk met ons dedicated/FST-transport en wij ontzorgen u graag. Vertel ons uw wensen en wij helpen u met het uitvoeren ervan. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden die we u aanbieden. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen.

DKX B.V.