Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

speciaal-transport

Bent u als bedrijf zijnde veel aan het bezorgen, vervoeren en met transport bezig? Dan kan het wel eens voorkomen dat u arbeidskrachten te kort komt, met alle gevolgen van dien. In tijden van vakanties of ziekte van chauffeurs, kan het zo zijn dat je niet alle spullen op tijd kan bezorgen bij de klant. Dit kan zorgen voor ontevreden klanten en dat is natuurlijk het laatste wat je wil. Wij als logistiek dienstverlener, kunnen dan het vervoer van je bedrijf overnemen, zodat je klanten niet nog een dag langer hoeven te wachten.

Kernactiviteit

Naast tevreden klanten zijn er natuurlijk nog meer voordelen van je vervoer uit besteden aan een logistiek dienstverlener. Één daarvan is dat je je kunt concentreren op de kernactiviteit  van je bedrijf. Wellicht is transport helemaal niet de hoofdactiviteit van je bedrijf. Door de logistiek van je bedrijf uit te laten voeren door een derde partij, kun jij je beter richten op de belangrijke(re) zaken van je organisatie.

Minder logistieke zorgen

Het uitbesteden van de logistieke processen moet natuurlijk als gevolg hebben dat u zich minder zorgen gaat maken over deze zaken. Wij zorgen ervoor dat er genoeg arbeidscapaciteit is en dat je je verder ook niet druk hoeft te maken over de contracten en vakantieplanningen van deze arbeidskrachten.

Nog een zorg minder zijn de risico’s, want de financiële en operationele risico’s worden nu bij de logistiek dienstverlening gelegd. Dit schept hopelijk voor een hoop zekerheid en minder zorgen, want wij dragen hiervoor de volledige verantwoordelijkheid.

Logistieke kennis en ervaring

Een ander groot voordeel is dat wij als logistiek dienstverlener veel kennis en ervaring hebben op het gebied van transport. Wij blijven natuurlijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en concepten. Met als gevolg dat wij je daarin kunnen adviseren, zodat je bijvoorbeeld de afzetmarkt kunt vergroten en zo voor nieuwe klanten kan zorgen.

Bent u geïnteresseerd in onze andere voorbeelden van transport of hebt u vragen over onze diensten? Laat het ons dan weten.