Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

hinlogics-verhuisd

De afgelopen jaren zijn we sterk ontwikkeld, hebben we nieuwe kennis opgedaan, nieuwe collega’s welkom geheten, nieuwe wagens aangeschaft en zijn we flink uitgebreid. Daarom werd het tijd om te verhuizen. Per 1 juli 2017 is ons nieuwe adres Orionstraat 55, 5015 BR, Tilburg. De verhuizing liep zoals u van ons gewend bent op rolletjes en we voelen ons al helemaal thuis op deze nieuwe plek. Maar we zijn niet zomaar verhuisd. De nieuwe locatie brengt vele voordelen met zich mee. Dit willen we graag even uitlichten in onze nieuwe blog.

Meer ruimte en opslagcapaciteit

We zijn er trots op dat we zijn verhuisd naar een grotere locatie met meer plek, zo hebben we +/- 500 m2 aan ruimte tot onze beschikking. De kantoorruimte is een stuk ruimer en we hebben ook de mogelijkheid voor opslag. Dus voortaan kunnen wij indien gewenst spullen in onze eigen opslag plaatsen. We zitten samen met truckverhuurder/handelaar: Wolfs. Dit is ideaal, omdat we zo snel kunnen schakelen voor extra capaciteit. Zo kunnen we nog beter voor onze klanten klaar (blijven) staan. En kunnen we de service en kwaliteit blijven leveren die u van ons gewend bent.

Uitbreiding wagenpark

Ook is het wagenpark een stuk groter dan voorheen en we hebben nu de mogelijkheid om verder te groeien met de auto’s. Half september krijgen we een vierde motorwagen geleverd. We hebben een trekker oplegger gekocht en deze wordt al veel ingezet. Zo kunnen we inspelen op de benodigde vraag in de markt. We zien dat er een enorme vraag is naar capaciteit, dus proberen we hierop in te spelen. Zo hebben we sinds kort ook een trekker die voor twee opdrachtgevers volop aan het rijden is. Vanuit onze nieuwe locatie kunnen wij nog beter 24/7 met veel plezier en spoed voor u op pad. Met de kwalitatieve service die u van ons gewend bent.

Dankzij onze succesvolle verhuizing kunnen wij nog sneller voor u onderweg zijn. Bel ons op 013 – 555 49 33 of mail naar info@hinlogics.nl.