Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koerierdienst op tijd met DKX

DKX is niet zomaar een koerier. En ook niet zomaar een spoedkoerier. Wij zorgen ervoor dat uw zending op tijd aankomt en dat u de levering kunt volgen. We zijn snel ter plaatse en zijn erg goed in ad hoc reageren, zo bent u op tijd met DKX. Wij zijn er voor u in de tijden dat alles sneller moet, alles op tijd geproduceerd moet worden en wij houden alles zo transparant als mogelijk.

Snel ter plaatse

Een voorbeeld uit de praktijk: een van onze klanten had stickers nodig voor op de veiling. Deze waren bijna op en de klant had ze met spoed nodig. DKX gaat zo snel als mogelijk voor u onderweg om de productieprocessen aan de gang te houden, ook al dreigt de laatste schakel weg te vallen. Denk hierbij aan etiketten voor de food industrie, stickers voor op veilingen van bloemen, het laatste stukje vinyl voor in de gymzaal, wij vervoeren het allemaal exclusief voor u.

Digitaal werken

Wij vinden het belangrijk om transparant te werken, zodat u het tijdstip weet waarop de zending is afgeleverd, wie de zending heeft aangenomen en wie heeft getekend. Zo heeft u als klant steeds meer zicht op waar de zending zich op dat moment bevindt, waar de zending blijft en hoe laat de zending aankomt. Door online in te loggen ziet u meteen welke spullen er opgehaald en afgeleverd zijn. Ook is dit allemaal terug te vinden op de afleverbevestiging.

Transparant werken

Als u documenten verzendt die getekend moeten worden zoals een AVC/CMR of een ander document, dan wordt dit meteen met een fotokopie aan uw order toegevoegd. Zo heeft u hier meteen een bewijs van en heeft u deze ook gelijk digitaal. Door op deze wijze te werken hoeft u niet meer te wachten op de factuur met de ritbonnen, u ontvangt nu gewoon de factuur. Daarnaast kunt u voortaan ook via het webportaal opdrachten inplannen.

Spoed koerier nodig?

Bij DKX draait alles om de tijdgevoelige levering en de behoeften van de klant. We begrijpen dat u inzicht wilt hebben in de zending. Wij werken erg hard om aan uw wensen te voldoen en deze te overtreffen! Heeft u ook interesse om via het webportaal uw opdrachten in te plannen of moet er met spoed een zending afgeleverd worden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch: 013 – 533 49 33 of via de mail: info@hinlogics.nl.