Koerier Spanje nodig?

De Kok Xpress

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Wellicht klinkt het als muziek in de oren, even op en neer naar Spanje om een belangrijk pakketje af te leveren. Maar als u druk bent met dagelijkse werkzaamheden, zijn dat soort reisjes natuurlijk zonde van uw kostbare tijd. Bij DKX reizen wij af naar verschillende landen in Europa om uw belangrijke documenten of beursmateriaal naar de juiste bestemming te brengen. Zo kunt u verder met uw dagelijkse werkzaamheden en zorgen wij ervoor dat uw transport snel en zonder schade door onze koerier Spanje afgeleverd wordt op de juiste bestemming. Ook voor spoedtransport Spanje bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op

Werkwijze Koerier Spanje

Onze koeriers rijden exclusief voor u, zowel voor nationale als internationale zendingen. Moet u met spoed een belangrijk document of bijvoorbeeld beursmateriaal naar Spanje versturen? Of heeft u belangrijke materialen nodig die op uw vestiging in Spanje liggen? Geen probleem. Onze koeriers gaan binnen 30 minuten voor u richting Spanje om uw zending op te halen en/of af te leveren. Ook voor spoedklussen en ad hoc benodigdheden rijden onze koeriers naar Spanje.

 

Snel en betrouwbaar sneltransport Spanje

DKX gaat altijd exclusief voor u de weg op. Omdat wij geen gebruik maken van deeltransport, is uw zending altijd razendsnel op de plaats van bestemming en vooral als u gebruik maakt van onze spoedtransport Spanje. Bovendien is de kans op beschadiging of wegraking een stuk lager, dan wanneer u gebruik maakt van groupagevervoer waarbij de zendingen van meerdere opdrachtgevers gecombineerd worden. Daarnaast kunt u ons heel simpel volgen met het ons modern Track & Trace volg systeem. Daarmee ziet uw hoe ver onze koeriers zijn en belangrijker nog hoe dicht we bij de bestemming zijn. Voor een snelle en betrouwbare service kiest u dus voor DKX.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

“Na het lossen moeten de displays worden uitgepakt en op de beursstand worden geplaatst. Is dit mogelijk?” 

Natuurlijk. Wij staan bekend om de extra service die wij bieden. Onze chauffeur helpt graag mee. 

DKX B.V.