Koerier Polen

De Kok Xpress

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Een pakketje naar het buitenland brengen en uren lang over de snelweg rijden, klinkt voor sommige misschien als een leuk uitje. Het kost echter veel tijd en als u druk bent, besteedt u die tijd liever aan belangrijkere zaken. DKX rijdt exclusief voor u naar verschillende landen in Europa, zoals Polen, om bijvoorbeeld belangrijke documenten of beursmateriaal naar de gewenste bestemming te brengen.

Neem contact op

Werkwijze koerier Polen

De koeriers van DKX rijden exclusief voor u naar zowel nationale als internationale bestemmingen om uw zendingen op te halen of weg te brengen. Moet er met spoed een belangrijk document weggebracht worden naar een zakenrelatie in Warschau of moet er in Krakau een pakketje opgehaald worden met vertrouwelijke inhoud? Laat het aan DKX over, wij zijn namelijk binnen 30 minuten onderweg naar de gewenste bestemming.

 

Exclusief, snel en betrouwbaar

Bij DKX maken we geen gebruik van deeltransport, het grote voordeel hiervan is dat we altijd exclusief voor u de weg op gaan. Hierdoor is uw zending altijd razendsnel op de juiste bestemming en is de kans op beschadiging en wegraking miniem.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u wilt weten hoe ver onze koeriers zijn. Met ons moderne Track & Trace volgsysteem kunt u gemakkelijk zien waar wij ons bevinden en belangrijker, hoe dicht wij bij de eindbestemming zijn.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

“Na het lossen moeten de computers worden uitgepakt en in diverse kantoren worden geplaatst. Is dit mogelijk?” 

Natuurlijk. Wij staan bekend om de extra service die wij bieden. Onze chauffeur helpt graag mee. 

DKX B.V.