Koerier België nodig?

De Kok Xpress

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Bent u op zoek naar een betrouwbare koerier om een zending van of naar België te verzorgen? Geen probleem. Een koerier van DKX gaat na uw opdracht speciaal voor u de weg op. Of het nu gaat om een nationale of een internationale zending, onze koeriers rijden altijd exclusief voor u. We zorgen er altijd voor dat een koerier binnen 30 minuten voor u onderweg is naar België.

Neem contact op

Snel, flexibel en betrouwbaar

Omdat wij speciaal voor u rijden zijn wij zeer snel op de plaats van bestemming, overal in België waar u wenst. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken om beschadiging of wegraking van uw zending, omdat wij geen opdrachten van verschillende opdrachtgevers combineren. Uiteraard zijn uw goederen ook verzekerd volgende de AVC / CMR transportvoorwaarden.

 

Specifieke wensen

Heeft u specifieke wensen voor uw zending van of naar België of een spoedzending die naar België moeten? Wilt u bijvoorbeeld extra grote zendingen of gevaarlijke stoffen laten vervoeren of wilt u de zending afgeleverd hebben op de 10e verdieping? Dat is geen enkel probleem. Bij DKX bepaalt u helemaal zelf wat u van onze koerier België verwacht. Zo kan onze koerier bijvoorbeeld ook helpen bij het opbouwen van een stand die hij zojuist heeft afgeleverd en zijn er andere mogelijkheden.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Koerier België

Dreigt het productieproces stil te vallen omdat belangrijke producten in België zijn en niet in Nederland? Moet er met spoed een pakket naar België worden gebracht? Dit alles is geen probleem voor onze koeriers. Wij rijden graag voor u naar België en kunnen ook een retourzending meenemen. Dit mag ook in een andere Belgische plaats zijn dan waar we iets moeten afleveren. En bent u benieuwd waar de koerier zich bevindt en of hij al bijna op de plaats van bestemming is? Dan kunt u ons simpel volgen met het Track & Trace volgsysteem.

DKX B.V.